Gemeente Zoetermeer

Logo Gemeente Zoetermeer

Publieksplein

De gemeente Zoetermeer is een van de organisaties in het Stadhuis-Forumgebouw. U vindt er ook het Publieksplein van de gemeente. Hier kunt u bijvoorbeeld uw paspoort vernieuwen, geboorteaangifte doen of uw rijbewijs ophalen. Maak voor deze en andere gemeentelijke diensten wel altijd een afspraak via www.zoetermeer.nl/afspraakmaken.

Wmo-loket
Bij het Wmo-loket in het Forum kunt u terecht voor informatie en advies op het terrein van wonen, welzijn en zorg. Ook kunt u informatie vinden in de Zoetermeerwijzer. Maak voor uw bezoek aan het Wmo-loket een afspraak.

Omgevingsbalie

Hebt u vragen over bouwen? Van algemene of praktische aard? Neem contact op met de Omgevingsbalie. De medewerkers staan u graag te woord. En weten zij het ook niet direct, dan zoeken ze het voor u uit. Meer informatie over de omgevingsbalie, het maken van een afspraak en de openingstijden vindt u hier.

Werkplein

Het Werkplein Zoetermeer is het adres waar u heen moet als u een bijstandsuitkering hebt aangevraagd. Maar ook als u geen uitkering hebt, kunt u hier terecht voor advies en informatie. Kijk hier voor meer informatie.

Dienstverlening ondernemers

Heeft u een ondernemersvraag voor de gemeente Zoetermeer, dan kunt u terecht op www.zoetermeer.nl/ondernemers of bij Terzake het Ondernemershuis. Hier vindt u alle kennis voor ondernemers onder één dak. U vindt het Ondernemershuis aan de Markt 3 of digitaal via www.tzho.nl 

WerkgeversServicepunt Zuid-Holland Centraal (WSP ZHC)

Goed personeel is een voorwaarde voor succesvol ondernemen! Het WSP ZHC ondersteunt werkgevers bij het vinden van goed personeel en adviseert over de invulling van de wet Banenafspraak. Of het nu om vast, tijdelijk of juist flexibel personeel gaat. Kijk op www.zhcwerkt.nl voor meer informatie

 

 

 

Telefoon
14079