De Drie Ballonnen

Logo De drie ballonnen

Wil je dat jouw kind in een plezierige en natuurlijke omgeving kan spelen en ontdekken? De Drie Ballonnen heeft 25 jaar ervaring met verschillende vormen van kinderopvang en buitenschoolse opvang in Zoetermeer.

Kinderen van 0 tot 13 jaar kunnen bij ons terecht voor een veilige omgeving om op te groeien. Onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om er samen met jouw kind een leuke dag van te maken. Zo kun je met een gerust hart je werk en gezin combineren.

Wij begeleiden kinderen op speelse wijze in hun groeiproces, bewust van ieders unieke behoefte. We leren kinderen vertrouwen op zichzelf, de omgeving en elkaar waarin de natuur een belangrijke plek inneemt. De kern van onze pedagogiek is ‘Jij en Ik’, omdat alles draait om de manier waarop we met elkaar willen omgaan: met kinderen, collega’s, ouders en samenwerkingspartners.

De drie kernwaarden die daarbij horen zijn ‘geborgen en veilig’, ‘respect’ en ‘ruimte voor ontwikkeling’. De waarden dragen wij uit in alles wat we doen. Bij De Drie Ballonnen bieden we diverse kinderopvangvormen aan voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. Bekijk meer informatie op onze website en maak de keuze die bij jou past!

 

Telefoon
079-7600202