Online Budget Challenge voor jongeren

budget
Datum start
Tijd
19:30 - 21:30 uur
Locatie
Digitale/Online activiteit

Durf jij het aan !!!

De Bibliotheek Forum Zoetermeer organiseert een speciale Budget Challenge voor jongeren tm. 25 jaar. De bibliotheek hoopt dat jij in de zomer weer kan genieten van veel leuke dingen. Genieten kost geld. Hoe zorg jij dat je geld over hebt om los te gaan, wanneer de lockdown voorbij is? Grijp je kans om op maandag 19 april van 19.30 -21.30 uur mee te doen aan de gratis aan de online Budget Challenge.

Op 19 april zal Rebecca deze challange introduceren. Zij weet uit eigen ervaring wat het is om schulden te hebben. Ondanks de stress en spanning hebben deze zware momenten veel bij haar opgeleverd. Zo leerde ze de waarde van het geld kennen. De balans vinden tussen wat iets kost en wat iets oplevert (in meer dan in geld alleen). Keuzes maken en prioriteiten stellen. Rebecca wil openhartig dit met jou delen en jou uitdagen deze challenge aan te gaan. Je hebt niks te verliezen, alleen maar te winnen.

Te oud voor deze challenge?
Zou je ook graag meer inzicht in jouw budget willen hebben, maar ben je ouder dan 25 jaar? Hou dan de website van de Bibliotheek in het Forum in de gaten, want in mei organiseert de bibliotheek een gratis budgetcursus voor iedereen.

De Online Budget Challange is gratis en wordt mede mogelijk gemaakt door Het Digitaal Hulp Moment van de bibliotheek en Fonds 1818