Onlinecursus Budget met beleid

Budget met Beleidcursus
Datum start
Tijd
19:30 - 22:00 uur
Locatie
Trainingsruimte 1 op 2A

Financieel goed het nieuwe jaar in

Wie wil het nou niet? Jong of oud het maakt niet uit. Iedereen wil graag een gezonde financiële situatie hebben. Dit heb jij voor een groot gedeelte in jouw eigen handen. Vind je dit lastig, wil je het heft in eigen handen leren nemen, wil je nu eindelijk sparen voor die ene grote wens? De Digitale Hulpbalie van de bibliotheek biedt jou in januari 2021 hulp met cursus “Budget met beleid”. Door sponsoring kan de bibliotheek dit gratis aan bieden.

Een complete en kwalitatieve cursus waar je de volgende dingen leert en krijgt.
• Een overzicht en inzicht in jouw financiële situatie.
• Zicht in wat de inkomsten en uitgaven zijn.
• Hoe kan je inkomsten verhogen en/of uitgaven verlagen.
• Reserveren voor toekomstige uitgaven.
• Weten hoe je een buffer opbouwt.
• Weten hoe je kunt sparen voor een droom.

Door de coronamaatregelen zal de cursus online en (anoniem) te volgen zijn op het Digitale Platform van de bibliotheek. De cursusdata zijn 11 en 25 januari en 8 februari 2021. Iedere les begint om 19.30 uur tot 22.00 uur. Ben je het overzicht over je administratieve en financiële huishouding kwijt of wil je je droom eindelijk verwezenlijken. Doe dan mee met de cursus “Budget met beleid”.

Ticket voor 11 januari: http://bit.ly/3nvZmKb
Ticket voor 25 januari: https://bit.ly/387qetw
Ticket voor 8 februari: https://bit.ly/2LJlq6a

De cursus Leren Budgetteren bestaat uit 3 bijeenkomsten. Voorafgaande aan de eerste bijeenkomst ontvang je het verzoek om een maandoverzicht van hun inkomsten en uitgaven in te vullen. De eerste bijeenkomst worden de thema’s overzicht, inkomsten (verhogen) en uitgaven (verlagen) behandeld. De tweede bijeenkomst gaan we aan de slag met reserveren, sparen en budgetteren. De laatste bijeenkomst staat in het teken van evaluatie, vragen en laatste tips/trucks. Een complete cursus met een mooi resultaat