Vraag het aan Splinter Chabot

chabot
Datum start
Tijd
20:00 - 22:00 uur
Locatie
Commissiezaal op BG

Splinter Chabot komt op Paarse Vrijdag naar Zoetermeer

Paarse Vrijdag is een dag waarop iedereen door het dragen van de kleur paars op hun solidariteit kunnen tonen met homoseksuelen, biseksuelen, lesbiennes en transgenders. De bibliotheek heeft dit jaar, 11 december van 20:00 -22:00 uur, een spraakmakend interview met auteur en tv-bekendheid Splinter Chabot. Spoken Word artiest Naomi Veldwijk zal hem interviewen. Men kan zowel online als real-life aan deze geweldige avond deelnemen.

Velen kennen Splinter Chabot als televisiebekendheid, politicoloog en de auteur van Confettiregen. Maar wie kent Splinter Chabot echt? Wie gaat er achter hem schuil? Splinter debuteerde in maart met Confettiregen, het dagboek over zijn worstelingen en zoektocht naar zichzelf; over het ontdekken dat je anders bent dan je omgeving en anders dan wie je wilt zijn. Een ontwikkeling naar een leven vol liefde. En confetti!
Spoken Word artiest Naomi Veldwijk zal deze avond het interview leiden. Zij staat bekend om haar scherpheid, durven door te vragen om tot de kern te komen van het antwoord. Natuurlijk mag jij als gast, of je er nu via het scherm of real-life bij bent, ook vragen aan Splinter Chabot stellen. Kortom, een bijzondere en onvergetelijke Paarse Vrijdagavond voor iedereen.

Men kan zowel online vanuit huis als real-life erbij zijn. Natuurlijk wordt de bijeenkomst coronaveilig georganiseerd. De kosten voor een online kaartje zijn € 4,50,- en een real-life ticket voor in het kost Forum € 13,50. Men kan zich gerust opgeven: mocht door de coronamaatregelen de bijeenkomst in het Forum alsnog niet door kunnen gaan, dan zal het interview online plaatvinden en zal er een gedeeltelijke restitutie plaatsvinden.

Doe mee en draag op vrijdag 11 december paarse kleding uit solidariteit met de LHBTI-gemeenschap. Iedereen is van harte welkom op het digitale platform van de Bibliotheek of in de commissiezaal van de Forumbibliotheek.

Voor online deelname: https://probiblio1.hostedwise.nl/cgi-bin/bx.pl?vestnr=6040;a_id=12160;e…

Voor reallife deelname: https://probiblio1.hostedwise.nl/cgi-bin/bx.pl?vestnr=6040;a_id=12161;e…