Schrijfcafé Online

Schrijfcafé Online
Datum start
Tijd
19:30 - 21:30 uur
Locatie
Digitale/Online activiteit

Het Schrijfcafé gaat door maar dan online!

Schrijf je graag verhalen, brieven, kaarten en/of gedichten? Heb je altijd al je gevoelens en gedachten aan het papier willen toevertrouwen? Of wil je schrijven (weer) leuk vinden? Kom dan naar het Schrijfcafé in het Forum! Het Schrijfcafé is iedere 3e dinsdag van de maand (behalve in de maanden juli en augustus) van 19.30 – 21.30 uur. Onder leiding van Jacqueline van Zwieteren.

In Het Schrijfcafé schrijf je onder begeleiding van Jacqueline van Zwieteren fictieve verhalen (soms gestuurd door autobiografische ervaringen) en zo nu en dan poëzie. Met wisselende thema’s en creatieve werkvormen zul je ontdekken dat ook jij kunt schrijven! Je teksten worden niet beoordeeld. Ervaar vooral wat voor fijne effecten het (samen) schrijven en eventueel delen zelf heeft. Schrijfervaring is niet nodig. Fijn als je zelf pen en papier meeneemt.
Deelname kost €15,00 of €12,50 met een strippenkaart.

Je bent welkom om bij elk Schrijfcafé aanwezig te zijn, maar de bijeenkomsten zijn ook prima afzonderlijk te volgen. Aanmelden kan – per keer of voor meerdere data tegelijk – via TicketWise.