Baby-,Peuter-, en Kleutermarkt

BabPeuterKleutermarkt 2020
Datum start
Tijd
9:30 - 13:00 uur
Locatie
Voorleestheater op 2A

Jaarlijkse Baby-, Peuter-, peuter en kleutermarkt. Als slot van de Nationale Voorleesdagen organiseert de Bibliotheek ook dit jaar weer een Baby-, Peuter- en Kleutermarkt. Op zondagochtend 2 februari van 9.30 tot 12.30 uur zijn ouders en grootouders met kinderen tot 6 jaar welkom in het Forum. Bezoek de inspirerende markt met workshops, demonstraties, informatiekramen en een theatervoorstelling voor de kinderen!
LET OP: Vanwege de verwachte drukte zijn kinderwagens deze ochtend niet toegestaan.

Voorstelling
Kom naar de theatervoorstelling ‘Loet en Moppereend’ om 10.00 uur of om 11.00 uur! Kaarten € 2.00 per persoon. Loet en Moppereend’ is een grappige, interactieve en muzikale voorstelling gespeeld door Ruth Bakker. Ruth Bakker speelt het nieuwsgierige meisje Loet, en dan komt ze Eend tegen. Eend is een echte moppereend. Zij moppert de hele dag. Ze bromt en klaagt en mokt. Niemand wil met haar spelen en dan wordt ze nog eens achtervolgd door een klein grijs wolkje boven haar hoofd. Loet wil het gemopper niet meer horen en stopt haar vingers in haar oren. Maar Moppereend moppert gewoon door. Wat nu? Loet vraagt hulp aan de boerderijdieren en gaat samen met jou en alle kinderen op een vrolijke en muzikale moppertocht. LOET en Moppereend is gebaseerd op het boek 'Moppereend' van Joyce Dunbar en Petr Horáčec.

UITVERKOCHT Kaart(en)voorstelling 10.00 uur > https://probiblio1.hostedwise.nl/cgi-bin/bx.pl?vestnr=6040;a_id=9954;ev…

UITVERKOCHT Kaart(en)voorstelling 11.00 uur > https://probiblio1.hostedwise.nl/cgi-bin/bx.pl?vestnr=6040;a_id=10005;e…

Informatiemarkt en activiteiten
Tijdens de markt zijn er inspirerende muziek- en dansworkshops van CKC & partners. Gedurende de ochtend vinden doorlopende presentaties plaats: Voorlezen door medewerkers van de Bibliotheek, de Boekfiets, Tandenpoetsles, Massage voor kinderen, Mediaopvoeding, Digitale prentenboeken, Apps en BoekStart 0-4 jaar. Maar ook schminken, tennissen met ballonnen en het e-Lab is geopend.
In het Forum zijn informatiekramen te vinden van de volgende samenwerkingspartners: CKC & partners, Gastouderbureauhet Koningshofje Zoetermeer, Jeugdtandverzorging Zoetermeer, Koningskind kinderopvang, Digitalli, Parentus, CJG Meerpunt Zoetermeer, Kern-Kinderopvang, De Drie Ballonnen, Happy Kids Tennis, Van Nature voor kinderen, Impact PMC en Silvester Boek en Spel