Talkshow Boek&Meer met Marian Mudder

Talkshow met Marian Mudder
Datum start
Tijd
15:00 - 16:30 uur
Locatie
Forum Café & Podium

Op zondagmiddag 3 november is schrijver en actrice Marian Mudder te gast in de Talkshow Boek&Meer. Marian schreef vier romans waaronder een thriller ‘Opium’, een boek over haar ‘sofasessies’ en ervaringen met diverse therapieën. Ook in de televisie- en theaterwereld is zij geen onbekende, zo speelde zij rechercheur Vera Prins in Baantjer. In de vierde en laatste Talkshow Boek&Meer van dit jaar praat presentator Laurens de Groot met Marian over haar boeken en leven. Deze editie staat in het teken van het Nederlands Thrillerfestival. Met boekverkoop door Boekhandel de Kler en signeersessie.

Marian Mudder studeerde in Amsterdam en Antwerpen en begon haar carrière aan het toneel, later kwam daar ook televisie bij. Marian speelde o.a. in de televisieseries Vrouwenvleugel, Baantjer en Flikken Maastricht. Naast acteren ontwikkelde ze zich ook als schrijver én personal coach. Haar liefde voor schrijven en belangstelling voor psychologie komen terug in de romans waar relaties centraal staan.

Deze Talkshow Boek&Meer is een activiteit in het kader van het Nederlands Thrillerfestival (27 oktober t/m 3 november). Tijdens deze spannendste week van het jaar zijn er tal van activiteiten op verschillende locaties, waaronder het Forum. Bekijk alle activiteiten op www.nederlandsthrillerfestival.nl.