Computercursus DigiVaardig Word en Excel

word
Datum start
Tijd
18:00 - 22:00 uur
Locatie
Trainingsruimte 1

Word is een van de meest gebruikte programma’s voor tekstverwerking. Tijdens de cursus DigiVaardig leert u hoe u moet werken met Word. We kijken onder andere naar het invoeren, kopiëren en verplaatsen van tekst, het opmaken van tekst, opmaken van alinea's en opmaken van een document, het automatisch maken van een inhoudsopgave en het invoegen van foto's of plaatjes.

Gebruikt u Excel nog niet of wellicht alleen voor het bijhouden van lijstjes? Excel heeft veel mogelijkheden om snel en eenvoudig inzicht te krijgen in gegevens waarvan de meeste opties niet tot nauwelijks gebruikt worden. Wilt u weten wat u allemaal met Excel kunt doen of hoe u er meer uit kunt halen? We behandelen onder andere hoe u start met Excel, het werken met verschillende werkbladen, invoeren van gegevens, formules, het invoeren van reeksen en niet onbelangrijk, het zoeken in een werkblad.

Wilt u weten wat u allemaal met Word en Excel kunt doen of hoe u Word en Excel beter kunt gebruiken, dan is dit de cursus voor u. Schrijf u nu in voor de cursus DigiVaardig. Enige kennis van het werken met Windows is gewenst.