netwerkbijeenkomst ZoSamen

netwerkcafé
Datum start
Tijd
13:30 - 18:00 uur
Locatie
Forum Café & Podium

Op 20 maart organiseert Vrijwilligersondersteuning een bijeenkomst voor haar netwerkpartners.
Vinden en binden van de 'nieuwe vrijwilliger'.

Tijdens deze bijeenkomst gaan we met elkaar in gesprek over de 'nieuwe vrijwilliger'. Hoe kiest deze nieuwe vrijwilliger zijn vrijwilligerswerk? En hoe biedt u als organisatie deze vrijwilliger interessant vrijwilligerswerk aan?

Anders dan vroeger is een vrijwilliger niet altijd lange tijd verbonden aan een organisatie, maar kiest hij heel gericht vanuit de eigen situatie, interesses en agenda. Dat vergt een andere kijk op vrijwilligersbinding.

Marleen Teunissen, voorzitter bij Humanitas afdeling Zoetermeer, is gastspreker tijdens deze bijeenkomst. Onlangs verscheen zij met een inspirerende column in het Zoetermeers dagblad, waarin zij haar visie verwoordde over het vinden en binden van vrijwilligers. Tijdens deze bijeenkomst gaan we gezamenlijk verder in op de ontwikkelingen rond dit onderwerp en gaat u na afloop gegarandeerd geïnspireerd naar huis.
Als u als vereniging/organisatie of als vrijwilliger betrokken bent bij dit onderwerp, bent u van harte welkom om deel te nemen aan deze bijeenkomst.

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar academie@mooiwelzijn.nl

Website
www.zosamen.nl