Schrijven vanuit je hart over ‘Vrouw zijn in Zoetermeer’

Schrijven vanuit je hart
Datum start
Tijd
13:30 - 15:30 uur
Locatie
Forum Café & Podium

Hoe is het voor jou om in Zoetermeer te wonen? Heb je het naar je zin? Waar ben je blij mee en wat maakt je bang, boos of verdrietig? Heb je zin om daar samen over te schrijven?
Op drie dinsdagmiddagen in maart kun je aan de stamtafel in het Forum Café gratis kennismaken met ‘schrijven vanuit je hart’. Jij bent daarbij van harte welkom. Het gaat deze middagen niet om spelling of om zo goed mogelijk schrijven. Het gaat om elkaar schrijvend ontmoeten. En aandachtig luisteren naar elkaar.

Ervaar hoe plezierig het is om in een kleine groep samen te schrijven. Om elkaar te bemoedigen. Zonder oordeel te luisteren naar wat er gedeeld wordt. Je krijgt korte opdrachten, schrijft en leest aan elkaar voor. En je gaat, dat is zeker, blij en vol energie naar huis.
Het ‘schrijven vanuit je hart’ is in de USA heel gewoon. Daar komen vele groepen vrouwen bij elkaar en schrijven samen over wat zij beleven. In Nederland is Christine de Vries Shodo.nl degene die deze manier van schrijvend ontmoeten ontwikkeld heeft. Ik ben bij haar opgeleid en verspreid in Zoetermeer met liefde het schrijfvuur.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem een pen en schriftje mee en schuif bij mij aan tafel in het Forum Café, 5, 12 of 19 maart 13.30 uur en laat je verrassen!