Fototentoonstelleng Natuurtuin Westerpark

Datum start
Tijd
8:00 - 20:00 uur

Fototentoonstelling Natuurtuin in Forum Zoetermeer
Natuurtuin bestaat 40 jaar

Trouwfoto's
Feest omdat de natuurtuin 40 jaar bestaat. Daarom hebben we mensen gevraagd foto's van HUN grote feest in de natuurtuin met ons te delen. Veel bruidsparen uit Zoetermeer hebben hun trouwreportage in het Westerpark en/of de Natuurtuin laten maken. Van Foto Linthout kregen we een aantal foto’s tot onze beschikking en een oproep gedaan in de regionale pers heeft ook een aantal foto’s opgeleverd.
Zo hebben we deze tentoonstelling samen kunnen stellen die oorspronkelijk op de Westerparkdag werd vertoond.

Natuurtuin toen en nu
De Natuur- en Landschappentuin Zoetermeer is een heel bijzonder stukje Zoetermeer in het hart van het Westerpark. Op nog geen twee hectare wordt een beeld gegeven van de landschappen die Zoetermeer uit heden en verleden. Door de grote verscheidenheid van het gebied speelt het een belangrijke rol in de biodiversiteit van onze stad. De Natuurtuin die eigendom is van de gemeente wordt beheerd door vrijwilligers van de Stichting Vrienden van de Natuurtuin Zoetermeer. De Natuurtuin is er voor iedere liefhebber van rust en natuur.

In de fototentoonstelling tonen we een stukje geschiedenis, u krijgt een beeld van de natuurtuin, de landschappen, dieren en planten. Ook ziet u ziet enkele foto's van de mensen zonder wie de natuurtuin niet kan bestaan: de bezoekers, natuurtuingidsen en onderhoudsvrijwilligers.

www.vriendennatuurtuinzoetermeer.nl