Klik & Tik

Datum start
Tijd
13:00 - 16:00 uur
Locatie
Trainingsruimte 2

Volg een computercursus en verbeter je digitale vaardigheden!

Klik & Tik, de basis
Voor mensen die niet weten hoe een computer werkt en dit graag willen leren, biedt het Digi-Taalhuis de cursus Klik & Tik, de basis aan.
Klik & Tik, de basis is een korte cursus waarbij je in 5 bijeenkomsten stap voor stap leert hoe een computer werkt. Je kan op je eigen tempo de cursus doorlopen. Ook is het mogelijk om thuis of in het Forum zelfstandig verder te oefenen.

Klik & Tik, het internet op
Voor mensen die moeite hebben om hun weg te vinden op het internet en dit graag willen leren, biedt het Digi-Taalhuis de cursus Klik & Tik, het internet op.
Klik & Tik, het Internet op is een korte cursus waarbij deelnemers leren internetten en leren e-mailen. Tijdens deze cursus leer je in 5 bijeenkomsten en onder begeleiding stap voor stap je weg te vinden op het internet. Iedereen kan op zijn eigen tempo de cursus doorlopen. Ook is het mogelijk om thuis of in het Forum zelfstandig verder te oefenen.

Algemeen
Voor bovenstaande cursussen vragen wij eenmalig een kleine bijdrage van € 10,00. Je ontvangt hiervoor o.a. een koptelefoon en extra ondersteuning. Je kan gebruik maken van Zoetermeerpas cheque nr. 2.

Aanmelden kan tijdens de inloopspreekuren van het Digi-Taalhuis op woensdag, donderdag en vrijdag van 14.00 – 16.00 uur en op zaterdag van 13.00 – 14.30 uur of via e-mail: melanie.mul@bibliotheek-zoetermeer.